Προσλήψεις για 8 μήνες

JOBkoinonia-maro-paraskeyoydh-se-endiaferei-h-ethelontikh-ergasia-617x272

Θέσεις εργασίας 8 ατόμων, με την προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων να λήγει τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 και ώρα 15:06, προκήρυξε για τα νοσοκομεία της 6η Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, το ΚΕΕΛΠΝΟ, στις ειδικότητες υγειονομικού και λοιπού προσωπικού.

Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας
1 Ιατρός, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και εν ελλείψει αυτής Παθολογίας (ΚΩΔ. Δ1)
1 Ιατρός, ειδικότητας Παιδιατρικής (ΚΩΔ. Δ1)
2 Νοσηλευτές/τριες, ΤΕ Νοσηλευτικής (ΚΩΔ. Δ2)
1 Βοηθός Νοσηλευτής, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών (ΚΩΔ. Δ2)
1 Τεχνολόγος Ακτινολόγος, ΤΕ Ραδιολογίας Ακτινολογίας, και εν ελλείψει αυτής ΔΕ
Χειριστών-Εμφανιστών (ΚΩΔ. Δ3)
1 Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων, και εν ελλείψει αυτής ΔΕ Παρασκευαστών-στριών (ΚΩΔ. Δ4)

ΠΕΔΥ Κέντρου Υγείας Βάρδας
1 Ιατρός, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και εν ελλείψει αυτής Παθολογίας (ΚΩΔ. Δ1)

Επισημαίνεται ότι όπου στις παραπάνω ιατρικές ειδικότητες ανά ΝΠΔΔ, ΠΕΔΥ ΚΥ, ΠΕΔΥ, ΜΥ και ΚΥ, δεν υπάρχει ρητή πρόβλεψη για την περίπτωση έλλειψης, η πλήρωση των κενών θέσεων θα πραγματοποιηθεί από ιατρούς ειδικότητας παθολογίας και εν ελλείψει αυτής γενικής ιατρικής και εν ελλείψει αυτής παιδιατρικής. Εν ελλείψει όλων των προηγουμένων οι θέσεις των ιατρών θα κριθούν άγονες και θα επαναπροκηρυχθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …