Εργασιακός "μεσαίωνας" για τους τεχνικούς του alpha!

961unnamed

Συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Τεχνικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων είχε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και έγινε κοινωνός της «αγριότητας» και της αναλγησίας, με την οποία αντιμετωπίζει ο Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός ALPHA δεκατέσσερις (14) εργαζόμενους τεχνικούς του.

Από το 2012 μέχρι σήμερα οι εν λόγω εργαζόμενοι ανεβαίνουν τον «Γολγοθά» τους  εν μέσω απολύσεων, αγωγών, αναβολών, ανακοπών, επαναπροσλήψεων, νέων απολύσεων, αναστολών, εφέσεων κ.ο.κ.!

Ο Νίκος Νικολόπουλος εξεπλάγη από τα «καψώνια» και χαρακτήρισε «εργασιακό μεσαίωνα» το περιβάλλον που είναι αναγκασμένοι να εργάζονται μέχρι , ν’ … απολογηθούν, δεκάδες άτομα, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στον ALPHA από το πρώτο χρόνο της λειτουργίας του!

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και θ’ αναλάβει πρωτοβουλίες, για να εξαλειφθεί το κλίμα εκφοβισμού, το οποίο βιώνουν έντονα τα τελευταία χρόνια.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …