Νηπιαγωγεία και οι ανακοινώσεις του myschool

vrefonipiakoi_stathmoi

Το myschool εξέδωσε ανακοινώσεις που αφορούν τα νηπιαγωγεία και οι οποίες αναφέρουν τα εξής:

Πρώτη ανακοίνωση: Μετά τον καθορισμό από το ΥΠΠΕΘ, του νέου Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου για το σύνολο των Νηπιαγωγείων της χώρας, παρακαλούμε θερμά να ΜΗΝ προβαίνετε στη δημιουργία τμημάτων και ορισμό αναθέσεων ωρών σε εκπαιδευτικούς, καθώς το ΠΣ myschool προσαρμόζεται στο νέο ωρολόγιο πρόγραμμα. Επιπλέον, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι τα τμήματα και οι αναθέσεις που έχουν δημιουργηθεί θα διαγραφούν. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και συνεργασία σας.

Δεύτερη ανακοίνωση: Στα Γενικά Στοιχεία (πρώτη καρτέλα στο "Ο φορέας μου") όλων των Νηπιαγωγείων έχει προστεθεί το πεδίο «Λειτουργικότητα» στο οποίο πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός των τμημάτων του υποχρεωτικού πρωινού προγράμματος (08:30-13:00), ανεξαρτήτως της Οργανικότητας του Νηπιαγωγείου. Στα τμήματα αυτά ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα Τμήματα Πρόωρης Υποδοχής ή τα Τμήματα Ένταξης ή άλλου είδους Τμήματα, τα οποία πρέπει να δημιουργούνται από τη ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ -> Διαχείριση Τμημάτων με χρήση του αντίστοιχου Τομέα Σπουδών (Σ.Σ. προς το παρόν ΜΗΝ δημιουργείτε ΚΑΝΕΝΑ τμήμα πριν υλοποιηθεί στο myschool το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου).

Το πεδίο «Λειτουργικότητα» είναι ανοιχτό για τροποποίηση μόνο στις Σχολικές Μονάδες και έχουμε κάνει μια αρχική συμπλήρωσή του σύμφωνα με τα στοιχεία του σχολικού έτους 2015-2016. Προφανώς, την δεδομένη χρονική στιγμή η τιμή που θα συμπληρωθεί σε αυτό το πεδίο είναι κατ' εκτίμηση. Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους το πεδίο αυτό πρέπει να επικαιροποιηθεί με τον πραγματικό αριθμό των λειτουργούντων τμημάτων του υποχρεωτικού πρωινού προγράμματος (08:30-13:00).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …