Ψηφίζονται τα νέα ειδικά μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων

stratos-kapela

Τον Σεπτέμβριο θα ψηφιστούν τα νέα ειδικά μισθολόγια που αφορούν και τις Ένοπλες Δυνάμεις, υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο» ο κ. Βίτσας υποστήριξε ότι γίνονται διαβουλεύσεις με όλα τα συναρμόδια υπουργεία και διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να μειωθούν οι σημερινές αποδοχές των στελεχών.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Τα ειδικά μισθολόγια θα ψηφιστούν το Σεπτέμβριο. Εμείς, σαν Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έχουμε πει σε σχέση με το πάγωμα των μισθών για τα έτη 2017-2018, που ψηφίστηκε τον Μάιο, ότι έχουμε αντισταθμιστικά. Παράλληλα, προσπαθούμε να συνεννοηθούμε με όλα τα υπουργεία για το ειδικό μισθολόγιο. Συζητάμε ιδιαίτερα με το Υπουργείο Οικονομικών, δεν είναι θέμα υπό διαπραγμάτευση αλλά είναι υπό κοινή διαχείριση. Σε κάθε περίπτωση ο μισθός που παίρνουν αυτή τη στιγμή τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν πρόκειται να μειωθεί. Τον ίδιο μισθό θα παίρνουν και μετά την ψήφιση των εδικών μισθολογίων. Είναι ένα ζήτημα που αφορά όχι μόνο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και το Παιδείας και τους δικαστικούς».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …