17 Αυγούστου οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης 3.737 προσλήψεων

ERGASIA-JOBS-4747-1560x690_c-620x320

17 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη θα γίνει, στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ,  η ανάρτηση του Προσωρινού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα, για 3.737 θέσεις εργασίας σε 17 Δήμους, θύλακες υψηλής ανεργίας – Α’ κύκλος καθώς και Πίνακας Αποκλειόμενων, στο πλαίσιο του ίδιου Προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότηση τους, είτε από το μητρώο τους μέσω του eServices IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησης τους, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους από τους πίνακες κατάταξης ανέργων που θα αναρτηθούν στο site του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις θα μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από 18 Αυγούστου στις 10 το πρωί, έως στις 22 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Θεοδωρικάκος: Ο θαλασσοδαρμένος Κασσελάκης από τα μαλλιά του πιάνεται

Οπως συνόψισε ο κος Θεωδορικάκος, ο κος Κασσελάκης θα ήταν προτιμότερο να εγκαλέσει τον ξάδελφό …