Εδώ το ποιοι χάνουν την επιστροφή φόρου

foroitelosxreh

Πολλοί είναι τελικά οι Έλληνες φορολογούμενοι που με τα τεχνάσματα του Υπουργείου Οικονομικών αν και δικαιούνται θα χάσουν την επιστροφή φόρου, την οποία το κράτος αποφάσισε αυθαίρετα να την συμψηφίσει με τον ΕΝΦΙΑ, κάνοντας αυτή κουμάντο στην τσέπη του καθενός από εμάς!

Έτσι, από το 1 κατ. φορολογουμένους που δικαιούνται συνολικά επιστροφή φόρου 300 εκατ. ευρώ και αναμένεται να τη λάβουν μετά τον Ιανουάριο του 2017, όσοι έχουν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ πρώτα θα τους γίνει ο συμψηφισμός της συνολικής οφειλής ΕΝΦΙΑ με το επιστρεφόμενο ποσό και μετά θα τους επιστραφεί η διαφορά, εαν βεβαίως το ποσό της επιστροφής είναι μεγαλύτερο από τη συνολική επιβάρυνση ΕΝΦΙΑ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …