Κάλυψη 6 οργανικών θέσεων σε Κρατικό Φορέα(Προκήρυξη)

JOBkoinonia-maro-paraskeyoydh-se-endiaferei-h-ethelontikh-ergasia-617x272
Διαγωνισμούς ανακοίνωσε για την πλήρωση έξι (6) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου καλλιτεχνικού προσωπικού με άμεση πρόσληψη, γνωστοποιώντας θέσεις και ημερομηνίες, η Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.
Ειδικότητες:
A. 3η Κατηγορία
Μία (1) θέση Κορυφαίου Α' στα Φαγκότα
Β. 4η Κατηγορία
Μία (1) θέση Κορυφαίου Β' στα Κλαρινέτα με υποχρέωση στο μικρό ευθύαυλο (κλαρινέτο πίκολο)
Γ. 5η Κατηγορία
  • Δύο (2) θέσεις Μουσικών ΤϋίίΙ στα Α' Βιολιά
  • Μία ( 1) θέση Μουσικού ΤϋίίΙ στα Κοντραμπάσα
  • Μία ( 1) θέση Μουσικού ΤϋίίΙ στα Κόρνα
Ως ημερομηνία έναρξης της διεξαγωγής των διαγωνισμών ορίζεται η 22η Οκτωβρίου 2016.
Αυτοί που θέλουν να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς οφείλουν, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης αυτής στον ημερήσιο Τύπο, να υποβάλουν ή να ταχυδρομήσουν με απόδειξη στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Νίκης 73 ΤΚ 546 22 Θεσσαλονίκη τηλ: 2310257900 (1) ) αίτηση σε ειδικό έντυπο.
Έντυπα αιτήσεων, με αντίγραφο της παρούσας προκήρυξης, μπορεί να προμηθεύεται κάθε ενδιαφερόμενος από την ως άνω Υπηρεσία.
Με την αίτηση ο υποψήφιος υποχρεούται να συνυποβάλει βιογραφικό σημείωμά του, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που μπορεί να συμβάλει στην απεικόνιση της καλλιτεχνικής προσωπικότητας και ικανότητας αυτού. Ειδικότερα για τους υποψηφίους που επικαλούνται την ιδιότητα του μουσικού αναγνωρισμένου ταλέντου, συμπληρώνοντας τη σχετική ένδειξη στο έντυπο της αίτησης, απαιτείται η υποβολή στοιχείων που θα δικαιολογούν την ιδιότητα αυτή.
Η διαπίστωση περί τούτου θα γίνεται από την, κατά τον νόμο, Εξεταστική Επιτροπή.
Η εν λόγω Επιτροπή, μετά τον έλεγχο των σχετικών δικαιολογητικών του κάθε υποψηφίου της περίπτωσης αυτής (ταλέντου), θα διαπιστώνει την ύπαρξη των στοιχείων που συγκροτούν το αναγνωρισμένο μουσικό ταλέντο και θα επιτρέπει σε αυτόν να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.
Η μη υποβολή των δικαιολογητικών αυτών μαζί με την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό καθιστά απαράδεκτη τη μεταγενέστερη επίκληση της ανωτέρω ιδιότητας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …