Στο Νοσοκομείο λόγω "Pokemon Go" 15χρονος

pokemon_go-χωραφι

Το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας «Pokemon Go» έστειλε 15χρονο στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όταν στην προσπάθεια του να «συλλάβει» Pokemon, έπεσε πάνω σε μια φρέζα τρακτέρ την ώρα που αγρότης πατέρας του εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr, όλα διαδραματίστηκαν στην Τοπική Κοινότητα Ράξας του Δήμου Τρικκαίων, με τον τρομοκρατημένο πατέρα, να αρπάζει τον αιμόφυρτο γιο του και να σπεύδει στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου εκεί οι Ιατροί, αφού τοποθέτησαν τέσσερα ράμματα στο κεφάλι του, ζήτησαν από τον πατέρα του να ηρεμήσει διαβεβαιώνοντάς του, ότι η υγεία του γιου δεν κινδυνεύει.

Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό με τραυματία,λόγω του "Pokemon Go", που είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις κινδύνου.....


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …