ΠΟΕΔΗΝ-ΠΟΛΑΚΗΣ: 2-1 (Μία κόντρα που τώρα ξεκινά)

polakis-650_0

Συνέχεια στην κόντρα της με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εμπλέκοντας και τον Αλέξη Τσίπρα δίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ, που χαρακτηρίζει τον κ. Πολάκη ως «αναλώσιμο υπουργό» και «τυφεκιοφόρο της κυβέρνησης» που έχει 00004000 επιλεγεί από τον πρωθυπουργό προκειμένου όπως λέει «να καταστείλει την αντίσταση του λαού ενάντια στην κοινωνική διάλυση».

Όμως δεν αρκείται σε αυτό αλλά ανεβάζει τους τόνους και με την κυβέρνηση γενικότερα, λέγοντας, «Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της»....

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ 
«Ο κος Τσίπρας επέλεξε τον κο Πολάκη στο ρόλο του αναλώσιμου Υπουργού , του τυφεκιοφόρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -. ΑΝΕΛ ΝΑ πολεμάει ΣΤΗΝ Πρώτη Γραμμή προκειμένου ΝΑ καταστείλει ΤΗΝ Αντίσταση ΤΟΥ λαού ενάντια ΣΤΗΝ κοινωνική διάλυση
ΜΕ τις αλλοπρόσαλλες Δηλώσεις ΤΟΥ επιδιώκει ΝΑ απορροφήσει ΤΗΝ κοινωνική κατακραυγή ΓΙΑ ΤΗΝ προστασία του ηγέτη και των στρατηγών της κυβέρνησης. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει με στοιχεία τη διάλυση του ΕΣΥ που προκαλούν οι πολιτικές του κου Τσίπρα , των Υπουργών Υγείας και συνολικά της κυβέρνησης.
Στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας πέρα των ύβρεων δεν απαντούν επί της ουσίας στα επιχειρήματα της ΠΟΕΔΗΝ που αποδεικνύει με στοιχεία την κατάρρευση του ΕΣΥ.
Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της . Από μία κυβέρνηση που δεν δίστασε να κόψει ακόμη και το ΕΚΑΣ από τους πιο ανήμπορους συμπολίτες μας .


Καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …