Θέσεις απασχόλησης με σύμβαση εργασίας

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-W4R5
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων (επαναπροκήρυξη κενών θέσεων της υπ' αριθ. πρωτ. 23388/29-07-2016 Ανακοίνωσης) για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Υδραυλικών και Αποχετευτικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, από το Δήμο Σπάτων.
Σοβαρό πρόβλημα επάρκειας προσωπικού θα δημιουργηθεί στα εξωτερικά συνεργεία επισκευής βλαβών του Τμήματος Υδραυλικών & Αποχετευτικών έργων, μεσούσης της θερινής περιόδου όπου είναι αυξημένες οι ανάγκες σε προσωπικό, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την αδιάλειπτη παροχή ύδατος προς αυτούς.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων).
3. Για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας απαιτείται πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ (που είναι αρμόδιος προς τούτο), η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
4. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους σύμφωνα με το άρθρο 169 του Ν. 3584/2007.
5. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχω κώλυμα τριμήνου σύμφωνα με το άρθρο 5 του Π.Δ. 164/2004 (ΦΕΚ 134/19-07-2004/Τεύχος Α'). Δεν έχω συνάψει σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος, με την ίδια ή παρεμφερή ειδικότητα ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών κατά τους προηγούμενους τρεις (3) μήνες με ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία ανακοίνωσης της παρούσας (κώλυμα 3μήνου).
6. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχω κώλυμα τρίμηνης απασχόλησης σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 1434/28-06-2007/ΤεύχοςΑ') όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει. Δεν έχω συνάψει καμία σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με φορέα του Δημοσίου Τομέα, της οποίας η διάρκεια υπερβαίνει του τρεις (3) μήνες μέσα σε χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών (κώλυμα 3μηνης απασχόλησης).
7. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχω κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα, με την επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων του άρθρου 4 παρ.6 του Ν. 2207/1994 δηλ.
  • δεν έχω καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία,
  • δεν είμαι υπόδικος,
  • λόγω καταδίκης δεν έχω στερηθεί τα πολιτικά μου δικαιώματα,
  • δεν τελώ υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση, δεν έχω απολυθεί από άλλη δημόσια υπηρεσία λόγω επιβολής πειθαρχικής ποινής λόγω καταγγελίας της σύμβασης για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητά μου κατά την τελευταία 5ετία.
8. Υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτω την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που μου επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας αυτής.
9. Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας (μόνο στις περιπτώσεις που απαιτείται αντίστοιχη εμπειρία)
  • Όταν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος
Για τους μισθωτούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες:
  • (1) Όταν δεν ζητείται εξειδικευμένη εμπειρία
  • Άδεια άσκησης επαγγέλματος και
  • Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισης.
Όσοι έχουν προϋπηρεσία σε φορείς του δημοσίου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του οικείου ασφαλιστικού φορέα να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασιλέως Παύλου, Σπάτα Αττικής.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτηση της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δόμνα Μιχαηλίδου: 14 μέτρα για την ισότητα των γυναικών στην αγορά εργασίας

 Το επίδομα μητρότητας επεκτείνεται για εννέα μήνες και σε ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες. «Η …