Άρχισαν οι εγραφές στο Σχολείο 2ης Ευκαιρίας

sxoleiooo
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, με τις αιτήσεις να κατατίθενται κάθε Πέμπτη 9-12 π.μ. και από 1η Σεπτεμβρίου καθημερινά 6-9 μ.μ, ενώ η αξιολόγηση είναι περιγραφική (χωρίς εξετάσεις) και πολλά μαθήματα γίνονται έξω από το σχολικό περιβάλλον σε χώρους πολιτισμικού ή περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, όπως ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους οι υπεύθυνοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ηρακλείου.
Δικαιολογητικά για την εγγραφή:
  • Απολυτήριο Δημοτικού (πρωτότυπο)
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
  • 4 φωτογραφίες
Πληροφορίες στο τηλ. 2810831145 ή στην έδρα του ΣΔΕ: Συβρίτου 4 Ηράκλειο (Καμίνια 5ο ΕΠΑΛ), E-mail: sdeher@sch.gr.
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας απευθύνεται σε ενήλικες (18 ετών και άνω) για την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και την απόκτηση απολυτήριου Γυμνασίου σε 2 σχολικά έτη.
Το πρόγραμμα σπουδών είναι ανοιχτό και ευέλικτο και οι μέθοδοι διδασκαλίας στηρίζονται στις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …