Πρακτική απασχόληση με μηνιαίες απολαβές 6.400-7.500 δολαρίων

ergasiaεύρεση-εργασίας12

Την ώρα που τα εταιρικά αποτελέσματα του Facebook σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, όλο και περισσότεροι νέοι πτυχιούχοι επιθυμούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

"Αν ενδιαφέρεστε να κι εσείς, θα πρέπει να γνωρίζετε πως στο Facebook οι εκπαιδευόμενοι και τα άτομα που κάνουν την πρακτική τους άσκηση αντιμετωπίζονται όπως όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Αναλαμβάνουν πρότζεκτ που σχετίζονται με «φρέσκες» ιδέες, πληρώνονται γενναιόδωρα για τις υπηρεσίες τους και η εταιρεία δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εξέλιξη των ταλέντων τους.

Παράλληλα, παρέχεται διαμονή σε κοιτώνες και διαμερίσματα που είναι διακοσμημένα με μοντέρνες πινελιές, ενώ πολύ συχνά κάνουν ταξίδια και εκδρομές με έξοδα της εταιρείας για να ξεκουραστούν και να επανέλθουν με νέες ιδέες.

Σύμφωνα με την εταιρεία καταγραφής δεδομένων Glassdoor, τα άτομα που κάνουν πρακτική στο Facebook αμείβονται κατά μέσο όρο με 6.400-7.500 δολάρια τον μήνα - περίπου 100.800 δολάρια τον χρόνο.

Κάθε εκπαιδευόμενος παίρνει μία «ταυτότητα» και ένα ηλεκτρονικό κλειδί που του εξασφαλίζει πρόσβαση σχεδόν σε όλα τα γραφεία του οικοδομικού συγκροτήματος.

Σημαντικότερο όλων, ίσως, είναι το γεγονός πως το Facebook δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης να απασχοληθούν σε μόνιμη βάση στην εταιρεία", τονίζεται από την ίδια την εταιρεία στην ανακοίνωση που εξέδωσε.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Τι περιλαμβάνει η πρώτη φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

O υπουργός Εθνικής 'Αμυνας βρίσκεται σήμερα στην Ορεστιάδα συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ. …