Προσλήψεις 3.000 ανέργων 25-29 ετών, από επιχειρήσεις-Η πρόσκληση του ΟΑΕΔ

oaed_19
Ο ΟΑΕΔ καλεί τους παρόχους που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα να υποβάλουν με ηλεκτρονικό τρόπο αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από 22-8-2016 και ώρα 12η μεσημβρινή έως και 22-9-2016 και ώρα 12η μεσημβρινή με την επιφύλαξη του Κεφαλαίου 15 της παρούσας Πρόσκλησης, στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.
Οι τοποθετήσεις διενεργούνται βάσει των πινάκων Κατάταξης Ωφελουμένων- Ασκουμένων, σύμφωνα με την με αριθμ 35451/701/1-8-2016 ΚΥΑ(ΦΕΚ 2426/Β/05-08- 2016).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους τέσσερις (4) μήνες και αφορούν τοποθέτηση σε θέσεις του τομέα της ειδίκευσης των ωφελούμενων/ασκούμενων (τίτλος σπουδών) για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας ή/και σύμφωνα με το Ατομικό Σχέδιο Δράσης (ΑΣΔ).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …