ΔΩΡΕΑΝ δημοτικά μαθήματα ξένης γλώσσας

mathites
Για τέταρτη συνεχή χρονιά συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, καθιερώνοντας έτσι τον θεσμό της ενισχυτικής διδασκαλίας προκειμένου να συμβάλει στην ανακούφιση ευάλωτων οικογενειών του, ο Δήμς της Δράμας με γνώμονα την παροχή ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση των παιδιών, προχώρησε σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων, στην έναρξη αιτήσεων για την δωρεάν διδασκαλία ξένης γλώσσας.
Οικογένειες που πληρούν τις προϋποθέσεις, θα έχουν την δυνατότητα τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν και φέτος δωρεάν μαθήματα αγγλικών σε συνεργαζόμενα φροντιστήρια έπειτα από την θετική ανταπόκριση και προσφορά του Συλλόγου.
Η έναρξη υποβολής αιτήσεων ισχύει έως 02-09-2016.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας από 8.00 π.μ έως 13.00 μ.μ (γραφείο 130, Διοικητήριο Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2521351130).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δώρο Πάσχα 2024. Ποινική δίωξη και αυτόφωρο για μη καταβολή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η Επιθεώρηση Εργασίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. …