Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ02

history_etoimi

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς Δ/θμιας Εκπ/σης κλάδου ΠΕ02 προσφέρεται από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Ιστορίης Επίσκεψις. Μία επαναπροσέγγιση της Ιστορίας, των προβλημάτων και των μεθόδων της».

 Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (αμφιθέατρο «Α. Τρίτσης») από 23-09-2016 έως 08-10-2016, από 11-11-2016 έως 19-11-2016 και από 02-12-2016 έως 03-12-2016 και όπως αναφέρθηκε μπορούν να το παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Δ/θμιας Εκπ/σης κλάδου ΠΕ02, εκτός ωρών λειτουργίας των σχολείων και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://www.arch.uoa.gr/epimorfwtika-programmata/istor-hs-ep-skecis.html.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …