Μισθός άνω των 15.000 μηνιαίως-Δείτε για ποια δουλειά

342GIN2_673_355

Όσοι είναι λάτρεις του τζιν και θέλουν να ζήσουν μια ανεπανάληπτη και σίγουρα μεθυστική εμπειρία δεν έχουν παρά να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για πρακτική στην ILoveGin.

H ILoveGin βάζει στόχο να ανακαλύψει τα νέα αγαπημένα της τζιν και ιδανικός υποψήφιος για τη θέση είναι κάθε ένας από εμάς που έχει φυσικά αδυναμία στο τζιν.

Ο ιδανικός υποψήφιος "gintern" θα έχει την ευκαιρία να επισκέπτεται αποστακτήρια, να πίνει κοκτέιλ με τζιν, να δοκιμάζει νέες μίξεις και να ανακαλύπτει τις νέες μάρκες τζιν που κυκλοφορούν στην αγορά.

Όποιος πάρει τη θέση για την καλύτερη πρακτική στον κόσμο, όπως γρήγορα χαρακτηρίστηκε, θα πρέπει να ταξιδέψει σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες της Ευρώπης για να δοκιμάσει όλα τα είδη τζιν και να εργαστεί με αυτά.

Η θέση προσφέρει μεγάλη ευελιξία ενώ ο μισθός για αυτούς τους 6 μήνες μπορεί και να αγγίξει τις 20.000 λίρες! Σε περίπτωση που ο υποψήφιος αποδειχτεί "μάστερ" του είδους μπορεί και να κερδίσει μια θέση πλήρους απασχόλησης όταν τελειώσει η πρακτική του!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …