Τα ασφαλιστικά μέτρα του Star κατά Καλογρίτσα και Σαββίδη για τις άδειες

starchannel

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της συμμετοχής των εταιριών του Ιβάν Σαββίδη και του Ιωάννη - Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, κατέθεσε ο σταθμός Star, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κατά τις ίδιες πηγές, ζητά τον αποκλεισμό των δύο εταιρειών από τις επόμενες φάσεις του διαγωνισμού και την αναστολή της διενέργειας της δημοπρασίας, που έχει οριστεί για τις 30 Αυγούστου.
Σύμφωνα με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η συμμετοχή των εταιριών Σαββίδη και Καλογρίτσα παραβιάζει όρους του διαγωνισμού.
Συγκεκριμένα το newmoney.gr τονίζει ότι το σκεπτικό του καναλιού είναι πως υπάρχει η παραβίαση του όρου ότι οι υποψήφιες υπό σύσταση ανώνυμες εταιρίες θα πρέπει να δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ οι δύο εταιρείες δεν περιορίζονται στον τομέα των ΜΜΕ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …