Νέο ατύχημα στην θάλασσα

ekabbbb

Μία γυναίκα νεαρής ηλικίας, τραυματίστηκε σοβαρά, σε νέο ατύχημα στην θάλασσα, στην περιοχή του κόλπου της Βουρβουρούς στη Χαλκιδική, από το ταχύπλοο που οδηγούσε η ίδια της η αδερφή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, από όπου πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή της με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.
Η λιμενική Αρχή συνέλαβε τη 41 ετών αδελφή της λουόμενης, που με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.

Οι υπάρχουσες πληροφορίες θέλουν την παρέα των Ουκρανών να νοίκιασε τέσσερις μηχανοκίνητες λέμβους για να κάνει βόλτα στον κόλπου της Βουρβουρούς.

Ωστόσο αν και τα τρία από τα τέσσερα σκάφη έριξαν άγκυρα, το τέταρτο συνέχισε με την αδερφή της 26χρονης να κάνει κάποιους ελιγμούς δίπλα από την αδερφή της, η οποία εκείνη την ώρα είχε βουτήξει στη θάλασσα, έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του σκάφους και την χτύπησε.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …