Νοσοκομείο ενδιαφέρεται για καθαρίστριες

katharistriaaa=
Τα φυσικά πρόσωπα που απασχολούνταν ή απασχολούνται στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας του, καλεί για την σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου για την καθαριότητα των χώρων του, το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς - φορέα Κιλκίς, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω υποβολής αίτησης.
Οι συμβάσεις που θα συναφθούν για την καθαριότητα των χώρων του Γ.Ν. Κιλκίς - φορέας Κιλκίς θα είναι δώδεκα (12) και η διάρκειά τους θα είναι από την υπογραφή τους έως και την 31/12/2017 και η χρονική διάρκεια ημερήσιας απασχόλησης θα είναι 8ωρη για όλες τις μέρες της εβδομάδας που θα καθοριστεί με την υπογραφή της σύμβασης.
Στη διαδικασία συμμετέχουν ιδιώτες (καθαριστές και καθαρίστριες).
Η αμοιβή κάθε συμβαλλόμενου θα καθορίζεται σε μηνιαία βάση για κάθε ατομική σύμβαση μίσθωσης έργου, σύμφωνα με τις μικτές μηνιαίες αποδοχές που θα λάμβανε ένας μόνιμος υπάλληλος καθαριότητας κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) στον ίδιο φορέα, σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο (Ν. 4354/2015), λαμβανομένων υπόψη όλων των επιδομάτων, προσαυξήσεων και αποζημιώσεων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.
Η χρηματική αντιπαροχή, βάσει των ως άνω μικτών μηνιαίων αποδοχών, για το παρεχόμενο έργο της καθαριότητας διαμορφώνεται υποχρεωτικά αναλογικά προς το χρονικό πλαίσιο (ωράριο) ημερήσιας παροχής του έργου (5ωρο ή 6ωρο ή 8ωρο κ.α.). και καταβάλλεται στο τέλος εκάστου μήνα προς τον αντισυμβαλλόμενο.
Τα δικαιολογητικά κατατίθενται σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την ημερομηνία και ώρα υποβολής αιτήσεων είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς άτομο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους, θεωρημένη από Δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή με θέμα «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη σύναψη ατομικών συμβάσεων μίσθωσης έργου για την καθαριότητα των χώρων του Γ.Ν. Κιλκίς - φορέας Κιλκίς», στη Διεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς Τμήμα Γραμματείας Νοσοκομείου 1, ΤΚ 61100 ΚΙΛΚΙΣ. Στην περίπτωση της αποστολής των αιτήσεων μέσω ταχυδρομείου, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ισχύει έως τις 29/08/2016.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης στο Τμήμα Γραμματείας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και στην ιστοσελίδα www.ghkilkis.gr.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καθώς και στην ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωεκλογές: Ελληνικό «άρωμα» στις γερμανικές υποψηφιότητες

Μια Φιλελεύθερη με πάθος για την Ελλάδα, μια ανεξάρτητη καπετάνιος-ακτιβίστρια για τους πρόσφυγες είναι μερικοί …