Αρχίζουν οι αιτήσεις για την σχολή απολυμαντών του Υπουργείου Υγείας

ypourgeio-ygeias
Την προκήρυξη για φοίτηση στη Σχολή Απολυμαντών για το έτος 2016 ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, γνωστοποιώντας ότι οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς (συστημένα) τα παρακάτω δικαιολογητικά στην Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών/Δ.νση Δημόσιας Υγείας – Λ. Αλεξάνδρας 196 , Aθήνα – Τηλ.: 2131600367, έως και τις 5 / 9 /2016.
  1. Αίτηση συμμετοχής.
  2. Σε περίπτωση που υπηρετούν σε Δημόσιο Φορέα, οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται να έχουν τη σχετική έγκριση της υπηρεσίας τους.
  3. Απολυτήριο Γυμνασίου ή ενδεικτικό Γ΄ τάξης Γυμνασίου παλαιού τύπου ή άλλης ισότιμης σχολής (Όχι Λυκείου).
  4. Πιστοποιητικό Υγείας από Κρατικό Νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό, στο οποίο να βεβαιώνεται, ότι δεν πάσχει ο ενδιαφερόμενος από νόσημα που παρακωλύει την εργασία του ως απολυμαντή.
  5. Αποδεικτικό ηλικίας, π.χ. φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, ή πιστοποιητικό γέννησης (δεκτοί από 18-50 ετών).
  6.  Δικαιολογητικά για την πιστοποίηση όσων ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (π.χ. άνεργοι, πολύτεκνοι κ.λ.π).

Η φοίτηση είναι εξάμηνη και η επιλογή γίνεται χωρίς εξετάσεις από επιτροπή που ορίζεται από το Υπουργείο Υγείας.

Η διάρκεια της διδακτικής περιόδου είναι εξάμηνος, αρχίζει από 30-10-2016 και λήγει στις 3-4-2017. Ο αριθμός των σπουδαστών ορίζεται σε (25) είκοσι πέντε άτομα, και σε εξαιρετικές περιπτώσεις αυξάνει ο αριθμός σε (30) τριάντα με έγκριση του Υπουργού Υγείας. Μετά τη φοίτηση και την επιτυχή εξέταση από την Επιτροπή του Υπουργείου, χορηγείται πιστοποιητικό απολυμαντή.

Αιτήσεις που δεν συνοδεύονται από τα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στην παράγραφο 1, δεν γίνονται δεκτές ή θεωρούνται ως μη υποβληθείσες.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …