Αλεξιάδης: Κάποιοι πρέπει να πληρώνουν περισσότερο ΕΝΦΙΑ

ALEXIADIS

«Δεν μπορούμε να έχουμε συνέχεια ρυθμίσεις 100 δόσεων», ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε "πως εντός του Αυγούστου θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του φετινού ΕΝΦΙΑ", διαψεύδοντας φήμες ότι η αποστολή θα γινόταν μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα στις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε:

"Ο φόρος θα καταβληθεί κανονικά σε πέντε δόσεις, με πτώτη δόση τον Σεπτέμβριο. Η μεγάλη πλειοψηφία των φορολογούμενων θα πληρώσει τα ίδια ή και λιγότερα σε σχέση με πέρυσι. Μία όμως  κατηγορία φορολογούμενων θα επιβαρυνθεί με μεγαλύτερο ΕΝΦΙΑ, γιατί κάποιοι πρέπει να πληρώνουν περισσότερα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επίσκεψη Τριαντόπουλου στην Ηλεία: «Προχωρά η προεργασία για το σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής με έμφαση στην Αρχαία Ολυμπία»

Την περιοχή της Ηλείας επισκέφθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη, 15 και 16 Απριλίου 2024, …