Μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

ergasia-proslipseisergasia-620x320
Στην προκήρυξη μονίμων υπαλλήλων μέσω του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, προχωρά μέσα στα προσεχή 24ωρα, το υπουργείο Πολιτισμού, δέκα ατόμων, όπως προκύπτει  από το σχετικό έγγραφο του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, για την κάλυψη αναγκών του.
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κ. Φωτίου υπέγραψε και την σχετική απόφαση για την πρόσληψη από τα πρόσωπα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998 και η ειδικότητα που θα ζητηθεί είναι ΠΕ7 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ενώ από την λίστα των προστατευομένων θα ζητηθεί το κριτήριο του ατόμου με αναπηρία.
Οι 10 προσλήψεις που θα γίνουν θα καλυφθεούν από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ, κατά τις επιγραφές του νόμου 2643/1998.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …