Τέσσερις προσλήψεις με ωρομίσθια αποζημίωση

job1good-
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωρομίσθια αποζημίωση, συνολικά δύο (4) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Ν.Π.Δ.Δ., που εδρεύει στην Αταλάντη.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Αίτηση (η οποία θα χορηγείται στους ενδιαφερόμενους από το Νομικό Πρόσωπο)
2. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας (δυο όψεις) 3. Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών που απαιτούνται ως προσόντα διορισμού 4. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/86

5. Πιστοποιητικά εμπειρίας
Τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικά συστημένα έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (σφραγίδα και απόδειξη ταχυδρομείου).
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν από 25/8/2016έως και 29/8/2016 στον κ. Βασίλειο Λιάρτη (Αρμόδιος υπάλληλος ΝΠΔΔ).
Η κατάθεση των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και από τρίτους εφ' όσον διαθέτουν νόμιμη εξουσιοδότηση. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …