Θα την χρυσοπληρώνουμε την Ολύμπια Οδό, πριν καν την παράδοσή της....

diodiaolympia

Άνω των 12 ευρώ θα καλείται από τον προσεχή Νοέμβριο να πληρώνει όποιος κάνει χρήση του ‘αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Κορίνθου – Αθήνας καθώς όπως προκύπτει από τα  όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ κυβέρνησης και κατακλαστών από τον προσεχή Νοέμβριο μπαίνει σε εφαρμογή η πληρωμή διοδίων στην Πατρών – Κορίνθου, με την οδό να παραμένει φυσικά εργοτάξιο!.

Η πληρωμή των διοδίων για το νέο δρόμο θα αρχίσει από τον προσεχή Νοέμβριο και από Πάτρα μέχρι Κορίνθου θα λειτουργούν τρεις σταθμοί διοδίων και το κόστος διέλευσης θα ανέρχεται στα 7.2 ευρω. Συνολικά μέχρι την Αθήνα θα καλείται να πληρώσει κάποιος ποσό άνω των 12 ευρω, ενώ εάν κάνει χρήση και της Αττικής οδός αυτό θα ξεπερνά ή θα αγγίζει τα 15 ευρώ.

Δηλαδή κάποιος από την Πάτρα  για να πάει και να επιστρέψει από την Αθήνα θα καλείται να πληρώσει από 24 έως 30 ευρώ!!!

Το έργο εκτός απροόπτου έχει ανακοινωθέεί ότι παραδίδεται τον προσεχή Μάρτιο, με εξαίρεση 4 σημεία από Δερβένι ως Ρίο, που θα παραδοθούν τον Αύγουστο του 2017.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Στις 1.434,03 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,96%

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 48,69 εκατ. ευρώ Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των …