Ξεκινά η παραλαβή καλαμποκιού

καλαμπόκι-ένωση-αγρινίου-3

Το επόμενο διάστημα οι παραγωγοί θα ξεκινήσουν τη συγκομιδή του καλαμποκιού και στην Ένωση Αγρινίου έχει ήδη γίνει η προετοιμασία για την παραλαβή του, από ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία (Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Νεοχώρι, Κατοχή, Γαλατάς, Ευηνοχώρι, Καλύβια, Αγγελόκαστρο κ.α.).
Σημειώνουμε ότι η καλλιέργεια του καλαμποκιού, καταλαμβάνει περί τις 76.000 στρέμματα στο νομό και το προϊόν παραμένει ως ένα από τα βασικά για την Αιτωλοακαρνανία. Οι παραλαβές θα γίνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Δοκίμι, όπου και το Ξηραντήριο, δυναμικότητας 50.000 τόνων. Αφού ο καρπός περάσει από τη διαδικασία της αποξήρανσης, θα κατευθυνθεί στο εργοστάσιο παραγωγής σύνθετων ζωοτροφών και πρώτων υλών, στην περιοχή του Σταδίου, στο Αγρίνιο, όπου οι κτηνοτρόφοι μας, με την απαραίτητη καθοδήγηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του εργοστασίου, μπορούν να επιλέξουν τα πιστοποιημένα εκείνα προϊόντα, που θα βελτιώσουν και θα μεγιστοποιήσουν την παραγωγή τους.
Πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή, οι παραγωγοί μας θα βρουν τις ποσότητες που επιθυμούν σε αρίστης ποιότητας, ελεγμένο ντόπιο καλαμπόκι, τόσο στο εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών όσο και στα 15 εξακτινωμένα σε όλη την περιοχή ευθύνης μας, υποκαταστήματα-σημεία πώλησης.
Όσοι ενδιαφέρονται για μεγάλες ποσότητες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα, θα πρέπει να επικοινωνούν στο 2641.0.69060, ώστε, σε προσυνεννόηση με τον υπεύθυνο του εργοστασίου, κ. Δήμο Μπέτσικα, να κάνουν την παραγγελία και να ορίζουν την ημέρα παραλαβής ή, να επικοινωνούν με το Τμήμα Εμπορίας και τον κ. Παναγιώτη Τέγα, στο 2641.0.69005-6.
Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση Αγρινίου «παραδοσιακά» δίνει την καλύτερη τιμή τόσο στον παραγωγό-πωλητή όσο και στον κτηνοτρόφο-αγοραστή.
Πιστή στην πολιτική παρέμβασης στις τιμές υπέρ των παραγωγών, η Ένωση Αγρινίου συνεχίζει σ’ αυτό που έχει καθιερώσει, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι σύνθημα «ο μεγάλος σύμμαχος των αγροτών» δεν είναι κενό περιεχομένου, αλλά ο πυρήνας κάθε μας πράξης.
Αυτό το γνωρίζουν οι παραγωγοί και δεν είναι καθόλου τυχαίο που και αυτή τη χρονιά δείχνουν μαζικά την πρόθεσή τους να συμπορευθούν με την Οργάνωση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης, επιτάχυνση των διαδικασιών για το …