Απέναντι από τους ένστολους θα βρεθεί ο Τσίπρας

astynomikoisyllal

Αισθητή αποφάσισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στον πρωθυπουργό οι ένστολοι που θα τον "υποδεχτούν" δυναμικά και συντονισμένα κατά την επίσκεψη  του στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ), στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ζητούν την  τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την άμεση αναδρομική αποκατάσταση των μισθοδοτικών και συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων και παράλληλα θα ξεκινήσουν κύκλο επαφών και συναντήσεων με τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης, προκειμένου να προωθηθούν οι διαδικασίες τάχιστα.

Στην κοινή ανακοίνωση των συνδικαλιστικών ενώσεων στα Σώματα Ασφαλείας, σημειώνουν:

"Η συμμόρφωση της Κυβέρνησης θα πρέπει να είναι άμεση και καθολική. Δεν υπάρχει ανοχή!! Πόσο άλλο, όταν η άποψη των Κυβερνώντων είναι ήδη εκπεφρασμένη από την εποχή της αντιπολίτευσής τους.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί θα δώσουμε δυναμικό «παρών»  με συγκέντρωση διαμαρτυρίας  ανήμερα της παρουσίας του Πρωθυπουργού στη Συμπρωτεύουσα, στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και πορεία προς το Βελίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου και πρόκειται να μιλήσει ο κύριος Τσίπρας".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγέρη στον ΣΚΑΪ: Εγκαλώ τον κ. Καραμανλή για τα ψέματά του

Πώς σχολίασε τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας η Δώρα Αυγέρη, υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ «Εγκαλώ …