Δήμος ζητά 51 άτομα...

jobmobbinghead
Την πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία τμημάτων-δραστηριοτήτων της επιχείρησης για την κάλυψη των πενήντα µία (51) θέσεων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (Ι∆ΟΧ), εννεάµηνης (9) και οκτάµηνης (8) διάρκειας, ανακοινώνει η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ «ΙΡΙΣ».
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη πρόσληψης στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Παύλου Μελά (www.pavlosmelas.gr) ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» (∆/νση: Λαγκαδά 293, 1ος όροφος, τηλ. 2310 662-944, 642-405) καθηµερινά από 9:00 π.µ. έως 15:00 µ.µ.
Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγµατοποιηθεί µέσα σε προθεσµία δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών από την εποµένη της δηµοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε δύο ηµερήσιες εφηµερίδες του Νοµού Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της επιχείρησης καθηµερινά από 9:00 π.µ. έως 13:00 µ.µ. ΕΠΙΛΟΓΗ- ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ- ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Η επιλογή του υποψηφίου θα γίνει από την επιτροπή επιλογής προσωπικού που συστάθηκε µε την υπ’ αριθ. 96/2016 απόφαση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ». Ο πίνακας κατάταξης του υποψηφίου αναρτάται στον πίνακα ανακοινώσεων της επιχείρησης και στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Παύλου Μελά www.pavlosmelas.gr.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …