ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές

kathigites-ekpaideytikoi-sxoleio030s-620x320

Πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με δωρεάν φοίτηση και με εθελοντική συμμετοχή των εκπαιδευτικών, θα υλοποιηθούν και φέτος, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, που με έγκαιρη ενημέρωσή τους καλεί τους ενδιαφερόμενους μαθητές των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, να δηλώσουν συμμετοχή, συμβάλλοντος με τον δικό του τρόπο στον αγώνα που δίνουν οι οικογένειες τους μέσα στην παρατεταμένη κρίση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  1.  Ενισχυτική διδασκαλία για μετεξεταστέους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  2.  Μαθήματα ελληνικής γλώσσας, μαθηματικών, φυσικής και ξένων γλωσσών (αγγλικά όλων των επιπέδων) για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  3. Μαθήματα νέων ελληνικών, αρχαίων ελληνικών, στατιστικής, μαθηματικών, φυσικής γενικής παιδείας, φυσικής κατεύθυνσης, χημείας, βιολογίας, αρχών οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων (ΑΟΔΕ), αρχών οικονομικής θεωρίας (ΑΟΘ), προγραμματισμού και ξένων γλωσσών (αγγλικά όλων των επιπέδων) για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα τμήματα  θα φιλοξενηθούν στο κοινωνικό πνευματικό κέντρο “Πορτοκαλιάν”, το οποίο στεγάζεται στην οδό Σπάρτης 6Α, στην περιοχή της Ευζώνων.

Οι αιτήσεις τόσο των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όσο και των μαθητών που θέλουν να παρακολουθήσουν τα τμήματα θα γίνονται δεκτές κατά τις εργάσιμες ημέρες- από τις 2 μετά το μεσημέρι μέχρι και τις 9 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του κοινωνικού πνευματικού κέντρου “Πορτοκαλιάν”. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 2310 848.734 (από τις 2 μετά το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ) και 2310 509.013 (από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι).


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …