Ανακοίνωση για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

paidikoi-espa-590_b

Από 1/09/2016 ξεκινά η φοίτηση των βρεφών και νηπίων με Επανεγγραφή και καλούνται οι γονείς να προσκομίσουν στον Παιδικό Σταθμό αίτηση επανεγγραφής συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φορολογική δήλωση, κάρτα υγείας παιδιού, αντίγραφο βιβλιαρίου υγείας παιδιού και εμβολίων), όπως ενημερώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου.
Από 5/09/2016 ξεκινά η φοίτηση των βρεφών και νηπίων με ΕΣΠΑ. Από 12/09/2016 ξεκινά η φοίτηση των βρεφών και νηπίων νέων Εγγραφών.
Επίσης η διαδικασία Voucher που αφορά στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα υλοποιηθεί στα γραφεία της υπηρεσίας (Μ. Παπαδοπούλου 4, Τ.Κ. 71202 ΤΗΛ. 2810-300100), και ώρες 09:00 έως 13:30 από 25/08/2016 έως 1/09/2016. Επισημαίνεται ότι κατά την διαδικασία Voucher, δεν θα ληφθεί υπ’ όψη η σειρά προτεραιότητας.
Η κατανομή των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς θα γίνει βάση της φοίτησης τους στο ΚΕΠΑ που φοίτησαν το προηγούμενο έτος καθώς επίσης και η εντοπιότητα των γονέων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …