Νέα μορφή και περιεχόμενο για το φετινό εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ(ΦΩΤΟ)

ενφια

Με εμπλουτισμένη αποτύπωση πληροφοριών για τα στοιχεία των ακινήτων κάθε φορολογούμενου, με αναλυτική καταγραφή του τρόπου υπολογισμού του φόρου για οικόπεδα και αγροτεμάχια ακι αλλαγή εμφάνισης θα είανι τα φετινά εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, στα οποία υπάρχει και ένα σπιτάκι χρωματισμένο πράσινο, με κόκκινη πόρτα,  στην αριστερά επάνω πλευρά.

Στους πίνακες έχουν προστεθεί στήλες αναφορικά με τη βάση υπολογισμού του φόρου για οικόπεδα και αγροτεμάχια, ενώ ο φόρος αποτυπώνεται σε δύο σημεία: επάνω δεξιά( ποσό οφειλής) και κάτω αριστερά (ποσό εφάπαξ καταβολής, παρ' ότι δεν προβλέπεται έκπτωση).

Ακολουθεί η Ταυτότητα Οφειλής και τα ποσά καταβολής των πέντε μηνιαίων δόσεων με την ημερομηνία (από Σεπτέμβρη έως Ιανουάριο).

enfia-1ENFIA-2

 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …