Προσλήψεις 6 ατόμων για κάλυψη αναγκών

jobcareer-at-otaku-house-job-opening1
Ανακοίνωση για την πρόσληψη έξη (6) μουσικών, καλλιτεχνικού - διδακτικού προσωπικού για το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών για την παροχή υπηρεσιών, έναντι αντιτίμου.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα κατατεθούν στον Δήμο Λεβαδέων. Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Γραφείο Διοίκησης Ανθρώπινου δυναμικού, Σοφοκλέους 15, Τ.Κ. 32131 Λιβαδειά, μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που ξεκινάει από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας σε μία ημερήσια τοπική εφημερίδα και την ανάρτησή της στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.
ΕΠΙΛΟΓΗ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Ο έλεγχος των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των υποψηφίων, η επιλογή και η κατάταξη κατά αξιολογική σειρά θα γίνει από την τριμελή επιτροπή που συστάθηκε με την απόφαση της Γ.Γ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία εφόσον κρίνει απαραίτητο μπορεί να προβεί και σε πρακτική δοκιμασία των διαγωνιζομένων.
Οι πίνακες θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Λεβαδέων και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης τους.
Η παρούσα ανακοίνωση θα δημοσιευθεί σε μία ημερήσια τοπική εφημερίδα, στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων και στο "Διαύγεια".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γιώργος Γεννηματάς: Τριάντα χρόνια από τον θάνατο του οραματιστή του ΕΣΥ

«Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται …