Σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου για 6 προσλήψεις

jobergasiakes_allages1

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών για την παροχή υπηρεσιών, έναντι αντιτίμου, έξη (6) μουσικών, καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς, ανακοινώνει η δημοτική αρχή Λειβαδέων.

ΘΕΣΕΙΣ:

  • 1 Καθηγητής πιάνου, αρμονίου, ακορντεόν, υποχρεωτικών και ανωτέρων θεωρητικών
  • 1 Καθηγητής κιθάρας, υποχρεωτικών και ανωτέρων θεωρητικών
  • 1 Καθηγητής βιολιού
  • 1 Καθηγητής μοντέρνας μουσικής (ηλεκτρική κιθάρα – ηλεκτρικό μπάσο)
  • 1 Καθηγητής μονωδίας (τραγουδιού)
  • 1 Καθηγητής παραδοσιακής μουσικής (λαούτο, ούτι, τουμπερλέκι, μπουζούκι)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα κατατεθούν στον Δήμο Λεβαδέων. Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Γραφείο Διοίκησης Ανθρώπινου δυναμικού, Σοφοκλέους 15, Τ.Κ. 32131 Λιβαδειά, μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που ξεκινάει από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας σε μία ημερήσια τοπική εφημερίδα και την ανάρτησή της στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης σε CNBC και Bloomberg για την ελληνική οικονομία

Συνεντεύξεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών  στο Bloomberg και το CNBC Συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά …