Θέσεις με προκηρύξεις για Μηχανικούς

mixanikoi-oi

Τις θέσεις εργασίας που είναι αυτής την περίοδο ανοικτές και αφορούν ειδικότητες των άνεργων μελών του γνωστοποιεί το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, σην προσωπική του ιστοσελίδα, από την οποία ανάρτησε τις ακόλουθες προσλήψεις:

  • Η εταιρεία ANT Construction Engineering O.E. επιθυμεί να προσλάβει μηχανικό - εργοταξιάρχη στα Χανιά. Απαραίτητη η εμπειρία στα δημόσια έργα. Αποστολή Βιογραφικών στο info@antce.gr (link sends e-mail)
  • Το αρχιτεκτονικό γραφείο TSOLAKIS ARCHITECTS ζητά αρχιτέκτονα μηχανικό για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων Archicad και Autocad, η πολυετής εμπειρία στην αρχιτεκτονική σύνθεση και η οργανωτική ικανότητα. Παρακαλούμε να στείλετε τα βιογραφικά σας συνοδευόμενα από ενδεικτικό δείγμα δουλειάς στο info@tsolakisarchitects.gr (link sends e-mail)
  • Από Τεχνικό Γραφείο ζητούνται έμπειροι σχεδιαστές ικανοί να διεκπεραιώσουν τον σχεδιασμό κυρίως οικοδομικών μελετών με την ελάχιστη επίβλεψη / καθοδήγηση. Επιθυμητή η στοιχειώδης εξοικείωση με την σχεδίαση στατικών ή/και Η/Μ μελετών, απαραίτητη η γνώση Office. Παρακαλούμε, τα Βιογραφικά να αποστέλονται στο hr.zar@cosmotemail.gr (link sends e-mail)
  • Η A.R.I.S. Architects (www.arishellas.com) αναζητεί αρχιτέκτονα εμπειρίας 2-5 ετών, στην εκπόνηση μελετών κτιριακών έργων με γνώση της πολεοδομικής νομοθεσίας και διαδικασιών αδειοδότησης σύνθετων έργων. Απαραίτητες οι γνώσεις 3DS MAX, Rhino, Vray, AutoCAD, Photoshop, MSoffice και θα συνεκτιμηθεί η εμπειρία στα REVIT, In Design. Αποστολή βιογραφικών και portfolio στην διεύθυνση info@arishellas.com (link sends e-mail)
  • Ζητείται αρχιτέκτονας πλήρους απασχόλησης από αρχιτεκτονικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Προαπαιτούμενα: τουλάχιστον 15ετής εμπειρία σε: αρχιτεκτονικές μελέτες, μελέτες εφαρμογής, σύνταξη προϋπολογισμού, προμετρήσεις-επιμετρήσεις έργων, τεύχη δημοπράτησης, κατασκευαστικές λεπτομέρειες, επίβλεψη έργων, διακίνηση φακέλων στην πολεοδομία, αυθαίρετα. Απαραίτητη η χρήση Autocad, Photoshop, Office, αγγλικών. Επιθυμητή η γνώση 3d προγραμμάτων. Αποστολή CV-portfolio: archilab@otenet.gr (link sends e-mail)
  • Η εταιρεία μας «Κ. ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ - Β.ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ο.Ε.» δραστηριοποιείται στην εμπορία και μεταποίηση υλικών για την στεγανοποίηση και θερμική προστασία βιομηχανικού και ναυτιλιακού εξοπλισμού. Αναζητούμε Μηχανολόγο Μηχανικό, για την θέση του μηχανικού πωλήσεων. Αποστολή βιογραφικών: accounting@kmmb.gr (link sends e-mail) , fax: 2104176737

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα πρόστιμα ύψους σε 11 επιχειρήσεις – Σκρέκας: «Αδιαπραγμάτευτη η τήρηση της νομιμότητας»

Αφορούν παραβάσεις των διατάξεων για πλασματικές εκπτώσεις και προσφορές, αλλά και μη ορθή τήρηση της …