Σύμβαση εργασίας 9 μηνών για 15 άτομα

jobs.2
Ανακοίνωση για την πρόσληψη δεκαπέντε (15) ατόμων Καθηγητών Μουσικής για την λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Λαυρεωτικής «Δημήτριος Νικολάου», με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με αντίτιμο έως και εννέα (9) μήνες.
Η κατάταξη στην ΤΕ εκπαιδευτική βαθμίδα θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 26 του ν.4325/2015.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ - ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζεται η υπάλληλος του ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ: κ. Παντελαίων Μαρία. Μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλούνται οι σχετικές αιτήσεις. Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στην Διοίκηση του ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ Αγίας Παρασκευής 1, Λαύριο 19500 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-13:00. Τηλ Επικοινωνίας 2292027774.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε καθημερινή εφημερίδα του νομού ή της ανάρτησής της στον πίνακα ανακοινώσεων του ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Επισημαίνεται ότι οι καταβλητέες αποδοχές εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από την καταβολή του αντιτίμου που καταβάλλουν οι ωφελούμενοι.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …