50+1 προσλήψεις

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-EY45
Ανακοίνωση για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού - καλλιτεχνικού - διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία τμημάτων - δραστηριοτήτων της επιχείρησης για το σχολικό έτος 2016-2017 με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πενήντα ένα (51) ατόμων ωρομίσθιου εκπαιδευτικού - καλλιτεχνικού - διδακτικού προσωπικού για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης εννέα (9) και οκτώ (8) μηνών, από το Δήμο Παύλου Μελά.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη πρόσληψης στην ιστοσελίδα του Δήμου Παύλου Μελά (www.pavlosmelas.gr) ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» (Δ/νση: Λαγκαδά 293, 1ος όροφος, τηλ. 2310 662-944, 642-405) καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.
Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της επιχείρησης καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …