Ένα βήμα από την απόλυση εργαζόμενος, που...συνελήφθη

lefta-xeiropedew

49χρονος Αρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία των Ιωαννίνων, συνελήφθη με την κατηγορία της δωροληψίας και παράβασης καθήκοντος, από συναδέλφους του της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, μετά την υποβολή καταγγελίας.

Ερευνώντας την, οι αστυνομία τον συνέλαβαν έχοντας στην κατοχή του, ένα Αλβανικό Διαβατήριο (η γνησιότητα του οποίου διερευνάται) με τα στοιχεία 49χρονης υπηκόου Αλβανίας, το οποίο είχε παραλάβει από 44χρονο υπάλληλο του Αερολιμένα Ιωαννίνων, για να σφραγίσει την έξοδο της από τη χώρα, απουσία αυτής και έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τώρα για αυτόν ξεκινούν τα δύσκολα, αφού με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, παραπέμπεται στην  αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, όταν είναι σε εξέλιξη η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, από την οποία μπορεί να βρεθεί οριστικά εκτός σώματος.

Από την αστυνομία εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται ότι τέτοια περιστατικά οφείλουν οι πολίτες να τα καταγγέλλουν στη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301, για να μην υπάρχουν στο σώμα της Αστυνομίας, αστυνομικοί με ανάλογη δράση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …