Καταγγελία Εργατικού Κέντρου για στάση εργοδότη κατά εργαζομένων

famar

Για "απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε από στέλεχος της εργοδοσίας το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΦΑΜΑΡ στο εργοστάσιο των καλλυντικών του Αυλώνα, για το “έγκλημα” του να ενημερώσει τους εργαζομένους με ανακοίνωση του και να ζητήσει ενημέρωση για τη δύσκολη κατάσταση που περνάει ο όμιλος της οικογένειας Μαρινόπουλου λόγω των προβλημάτων στα σουπερμάρκετ" κάνει λόγο το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.

Στην σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:

"Η εταιρεία ΦΑΜΑΡ, η οποία από την αρχή του έτους έχει δηλώσει πως αναζητάει επενδυτή, όπως καταγγέλλει το ΕΚΕ, αντί να δεσμευθεί για τη διατήρηση των εργασιακών σχέσεων, όπως δικαίως ζητάει το Σωματείο, και να επιβεβαιώσει με αυτό το τρόπο πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στους εργαζόμενους της, όπως ισχυρίζεται η ίδια, επέλεξε το δρόμο της επίθεσης στο σωματείο και της τρομοκράτησης των εργαζομένων, δείχνοντας πως μάλλον έχει άλλους σκοπούς.

Το ΕΚΕ παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κατάσταση στη ΦΑΜΑΡ στην οποία εργάζονται εκατοντάδες εργαζόμενοι του Νομού Εύβοιας και καλεί όλους τους υπευθύνους του νομού να πράξουν το ίδιο. Δηλώνει, τέλος, πως θα βρίσκεται κοντά στο οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί στους εργαζομένους της ΦΑΜΑΡ και τους καλούμε να συσπειρωθούν γύρω από το Σωματείο τους και όλοι μαζί ενωμένοι με αλληλεγγύη, να αποκρούσουν τη τρομοκρατία και τα αντεργατικά σχέδια και να συνεχίσουν τον δίκαιο και έντιμο αγώνα τους για καλύτερες συνθήκες εργασίας".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Μπαίνουμε στα δάση για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών

Επιδίωξη η βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της φετινής αντιπυρικής περιόδου Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο …