Ξαναγεμίζουν τα έδρανα της βουλής-Τα κρίσιμα νομοσχέδια

Bouli26115sk

Από την Δευτέρα 29 Αυγούστου ξεκινούν ξανά οι εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής, αφού πήραν τέλος οι διακοπές των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και ξεκούραστοι πια συνεχίζουν το έργο τους με τις κοινοβουλευτικές τους παρεμβάσεις και τα νομοσχέδιο πληγή για το λαό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά:

Τρίτη και Τετάρτη, 30 και 31 Αυγούστου, έχει προγραμματιστεί η συζήτηση και ψήφιση σε δύο συνεδριάσεις, του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας που αφορά, «ρυθμίσεις για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και άλλες διατάξεις».

Την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, και σε μία συνεδρίαση, θα ολοκληρωθεί η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, για την τροποποίηση του νόμου 4099/2012/Α΄250 και την ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Κοινοτικής Οδηγίας 2014/91/ΕΕ/L 257 που αφορά ζητήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του ΟΣΕΚΑ (Οργανισμοί Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Μπαίνουμε στα δάση για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών

Επιδίωξη η βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της φετινής αντιπυρικής περιόδου Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο …