Διανομή ειδών παντοπωλείου σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

trofima=a=a=a

Tην Πέμπτη 22/09/2016 από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ, θα διανείμει είδη παντοπωλείου στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» ΤΕΒΑ-FEAD, Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου.

Όπως ανακοινώνει:

"Οι ποσότητες των παραπάνω ειδών είναι ανάλογες με τον αριθμό των εγκεκριμένων μελών σε κάθε αίτηση όπως κατατέθηκε. Σημειώνουμε ότι πρόκειται για την τελευταία διανομή όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβουν και όσοι έχουν εγκριθεί και μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει είδη από τις προηγούμενες διανομές.

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Η διανομή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο τις ημέρες και ώρες που προαναφέρθηκαν (Πέμπτη 22/09/2016  από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.)
  • Τα προϊόντα θα διανεμηθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Ευόσμου - Μαβίλη και Πυθαγόρα γωνία, Εύοσμος (καινούριο Κοινωνικό Παντοπωλείο)
  • Η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιάριου Κοινωνικής Ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ' όπου προκύπτει το ΑΜΚΑ του και της Αστυνομικής Ταυτότητας.
  • Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο ωφελούμενος υπογράφει στο Πρακτικό Διανομής.
  • Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Είναι αδύνατη η παραλαβή από τρίτους χωρίς εξουσιοδότηση και χωρίς ταυτότητα.
  • Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας (που έχουν δηλωθεί στην αρχική αίτηση) με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.

Περισσότερες πληροφορίες στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Μαβίλη & Πυθαγόρα (Περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), ή στο www.kordelio-evosmos.gr , ή στο kks@kordelio-evosmos.gr και στο τηλέφωνο 2310 558 505.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Μετά τη Νίσυρο στην Κω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι κάτοικοι του νησιού του μετέφεραν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις …