Και τώρα δημιουργούν...ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

tameio yperUntitled+2

Την περιουσία αλλά και τις υποχρεώσεις των υπό ενοποίηση Ταμείων, πρόκειται να κληρονομήσει ουσιαστικά ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης, που θα τεθεί σε ισχύ από το 2017.
Αυτό σημαίνει πως το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας, που υπολογίζεται σε περίπου 16 δισ. ευρώ, 3,5 δισ. απλήρωτες συντάξεις, 3,1 δισ. οφειλές προς τον ΕΟΠΥΥ και 16,6 δισ. ληξιπρόθεσμες οφειλές, θα βαρύνουν τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, στον οποίο θα ενταχθούν και οι 3.500.000 ασφαλισμένοι.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν, θέλουν το Υπουργείο Εργασίας, επειδή μόνο του να μην μπορεί να τα καταφέρει να έχει εξασφαλίσει μέσω κοινοτικών κονδυλίων, την τεχνική βοήθεια του μη κερδοσκοπικού δημόσιου οργανισμού της Βόρειας Ιρλανδίας NI-CO Ltd.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …