Κινητοποίηση πριν την έναρξη των σχολείων

doeLOGO-1021x576
Για την Τετάρτη 31 Αυγούστου η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, δίνει ραντεβού κινητοποίησης με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι στο υπουργείο Παιδείας, ζητώντας την ικανοποίηση μίας σειράς αιτημάτων, που θεωρεί βασικά και ουσιαστικά για την πορεία του εκπαιδευτικού χώρου.

Αιτήματα:

Να πραγματοποιηθούν μαζικοί μόνιμοι διορισμοί για την κάλυψη όλων των πραγματικών κενών στην εκπαίδευση, Να μην απολυθούν αναπληρωτές

Να προσληφθούν σε μία φάση, πριν την έναρξη των μαθημάτων, όλοι οι αναπληρωτές που εργάστηκαν φέτος στην εκπαίδευση (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, ειδικής αγωγής, αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, μουσικής, εικαστικών, θεατρικής αγωγής, πληροφορικής).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΣΕΥΠΕ: Πρόταση για την επανεκκίνηση του θεσμού της Κοινωνικής Κατοικίας

12 χρόνια μετά την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, μια ωραία πρόταση κατατέθηκε στο δημόσιο …