Προσλήψεις με ιδιωτικό συμφωνητικό σύμβασης εργασίας

jobs333_89
Προκηρύχθηκαν με ιδιωτικό συμφωνητικό σύμβασης εργασίας, στο οποίο περιλαμβάνονται οι όροι και οι αμοιβές, οι θέσεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο (2) μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν.2190/94 και του άρθρου 20 του Ν.2738/99. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ-ΘΕΣΕΙΣ Έξι (6) άτομα ΥΕ – Εργατών Κήπων και τέσσερα (4) άτομα ΥΕ – Εργατών Γενικών Καθηκόντων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Δήμο Ηρακλείου, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών.
Η χρονική διάρκεια της σύμβασης είναι για δύο (2) μήνες, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του άρθρου 14 του Ν.2190/94 και του άρθρου 20 του Ν.2738/99.
Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα παραλαμβάνονται από το Γραφείο Πρωτοκόλλου της Δ/νση Δ/κων Υπ/σιών, στο Δημαρχείο, - οδός Στ. Καραγιώργη 2 - 2ος όροφος, Τ.Κ. 141 21 από 30/8/2016 έως και 5/9/2016. Οι θα στο .
Ο Δήμος διαθέτει 115 στρέμματα ακάλυπτων χώρων και οικοπέδων που είναι διασκορπισμένα σε όλη την έκταση της πόλης και προκειμένου, κατά την θερινή περίοδο να διασφαλιστεί η πόλη από κινδύνους πυρκαγίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …