1.538 μόνιμες προσλήψεις

ergasiae-εργασια-5y64

Στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, απέστειλε τους πίνακες με την κατανομή 1.538 θέσεων μόνιμου προσωπικού το υπουργείο Υγείας, με έμφαση σε νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και προσωπικό διαφόρων άλλων ειδικοτήτων, το οποίο θα καλύψει ισάριθμες κενές οργανικές θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Στο έγγραφο του υπουργού Ανδρέα Ξανθού, το οποίο παρατίθεται ολόκληρο:

"Οι εν λόγω θέσεις εντάσσονται σε προηγούμενη κυβερνητική έγκριση για την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 2.440 κενών οργανικών θέσεων του υπουργείου Υγείας για το 2016.

Στον πρώτο πίνακα, αποτυπώνονται ανά κατηγορία εκπαίδευσης, οι θέσεις των νοσοκομείων με τους κλάδους και ειδικότητες, οι οποίες ζητείται να καλυφθούν με τη διαδικασία του νόμου 4210/2013, από επιλαχόντες των προκηρύξεων 4Κ/2015 και 5Κ/2015 του ΑΣΕΠ.

Στον δεύτερο πίνακα, αποτυπώνονται ανά κατηγορία εκπαίδευσης, οι θέσεις των νοσοκομείων με τους κλάδους και ειδικότητες, οι οποίες ζητείται να καλυφθούν με τη διαδικασία της προκήρυξης.

Ο υπουργός Υγείας καλεί τα νοσοκομεία που περιλαμβάνονται στους πίνακες, το ΕΚΑΒ και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) να φροντίσουν για τη δέσμευση έξι θέσεων ΔΕ τυφλών τηλεφωνητών και 116 θέσεων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων, ώστε να παραμείνουν κενές μέχρι την κάλυψή τους από το προσωπικό που θα διορισθεί με τις διατάξεις του νόμου 2643/1998 για προστατευόμενα άτομα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …