Κυβερνητική ντροπή! Επέβαλαν και αύξησαν κιόλας τον ΕΝΦΙΑ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

xamogelo-tou-paidiou1-800x465

«Παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις που είχαμε από το γραφείο του υπουργού Οικονομικών ότι θα γίνει προσπάθεια να ρυθμιστεί νομοθετικά η απαλλαγή από φόρους για τις οργανώσεις που προσφέρουν ουσιαστικό έργο, μας εστάλη το εκκαθαριστικό σημείωμα του ΕΝΦΙΑ, ύψους 57.313,31 ευρώ!»

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΜΚΟ Κώστας Γιαννόπουλος, προκαλώντας την απόλυτη αγανάκτηση του Ελληνικού λαού, καθώς όλοι γνωρίζουν το έργο που επιτελεί το «Χαμόγελο του Παιδιού», στο οποίο μέχρι και με εισαγγελικές εντολές παραδίδονται παιδιά που γνώρισαν την κακοποίηση και χρειάζονται ένα ασφαλές περιβάλλον για να το ξεπεράσουν και να αλλάξουν την ζωή τους προς το θετικό.....ξέροντας όλοι ότι δεν λαμβάνει αν και θα έπρεπε κρατική χρηματοδότηση, όπως συμβαίνει με τα "ιδρύματα" των εκάστοτε πολιτικών ή των συγγενών και απογόνων τους.....

Μάλιστα το «Χαμόγελο του Παιδιού», εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία:

«Η οργάνωση, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, έχει υποστηρίξει περισσότερα από ένα εκατομμύριο παιδιά και τις οικογένειές τους στην Ελλάδα, παρέχει υπηρεσίες και υλοποιεί δράσεις που στηρίζουν τις κρατικές δομές και τους θεσμούς και έχει συνάψει σύμφωνα συνεργασίας με υπουργεία, περιφέρειες, δήμους και άλλους φορείς.
Είναι άδικο να πληρώνουμε φόρους, τη στιγμή που κάθε ένα ευρώ φορολογίας θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για να σωθούν παιδιά», τονίζεται στην ανακοίνωση, με τον κ.Γιαννόπουλος και ζητάει άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό, για να τον ενημερώσει(αν δεν ξέρει ως όφειλε αυτός και το οικονομικό ή πολιτικό επιτελείο του), για το έργο που επιτελεί το «Χαμόγελο του Παιδιού», του οποίου τον ΕΝΦΙΑ του 2015, ύψους 43.240 ευρώ, πλήρωσαν τα Ελληνικά Πετρέλαια!

Αριστερή κυβέρνηση, σου λένε μετά..............Αίσχος!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …