Στη Φλώρινα για την ανεργία ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ(VIDEO&ΦΩΤΟ)

panagopoulos101799-

Το κρίσιμο ζήτημα που αντιμετωπίζουμε είναι η ανεργία, είναι ο βαρύτατος φόρος που πληρώνει η μισθωτή εργασία σ’ αυτήν την κρίση, ανέφερε από τη Φλώρινα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Ιωάννης Παναγόπουλος.

DSC_0027-1

«Δεν είναι μόνο οι περικοπές, που υπό συνθήκες θα μπορούσαμε να αντέξουμε. Η ανεργία έχει τσακίσει κυριολεκτικά την ελληνική κοινωνία» πρόσθεσε.

DSC_0020-1-750x354

Οι ομαδικές απολύσεις και ο συνδικαλιστικός νόμος ήταν μερικά από τα θέματα που έθιξε στη συνέχεια. Ο κ. Παναγόπουλος τόνισε πως «θα στηρίξουμε τις θέσεις των εργαζομένων με κάθε τρόπο», ενώ αναφέρθηκε και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης στις 10 Σεπτεμβρίου.

Τον κ. Παναγόπουλο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neaflorina.gr που αναμεταδίδουμε, καλωσόρισε ο πρόεδρος του εργατικού Κέντρου, Κώστας Σιάκος, που εστίασε και αυτός στο ζήτημα της ανεργίας σε τοπικό επίπεδο, φέρνοντας ως τελευταία παραδείγματα το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ, τον Μαρινόπουλο και τα ορυχεία.

DSC_0024

Στη συνέντευξη τοποθετήθηκαν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Μπίρος, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Θεοφανίδης και η αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Ελισάβετ Παναγιωτίδου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …