Στην εκδήλωση των 42 χρόνων του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα η Φώφη Γεννηματά

gennimata-ekloges-gia-anadeiksi-neou-proedrou-tou-pasok
Στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει το "Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών Ανδρέας Παπανδρέου"-ΙΣΤΑΜΕ στην Πάτρα, για τη συμπλήρωση 42 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη (Πολυχώρος Πολιτεία-Παλαιά Σφαγεία), θα μιλήσει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
Η επετειακή εκδήλωση για τα 42 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώνει τον κύκλο εκδηλώσεων που διοργάνωσε το ΙΣΤΑΜΕ, με αφορμή τα 20 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή του Κινήματος, Ανδρέα Παπανδρέου.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, καθώς και ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.
Για τον Ανδρέα Παπανδρέου θα μιλήσουν ο βουλευτής Α' Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Σκανδαλίδης, ο πρώην δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Σήφης Μπουζάκης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …