Αναβάθμιση υπηρεσιών των ΕΛΤΑ-Οι νέες υπηρεσίες τους

elta-696x572

Επεκτείνουν και αναβαθμίζουν τον ρόλο τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξή τους και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πολίτες, μιας και έχουν ήδη προχωρήσει στην πρώτη διεύρυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών τους, πέρα από τις ταχυδρομικές σε χρηματοοικονομικές και ασφαλιστικές.

Στο θέμα αναφέρθηκε εκτενώς ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Γιάννης Ζαρολιάγκης, στην συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του δημοσιογραφικού κόσμου, όπου ανέφερε:

"Τα ΕΛΤΑ εξετάζουν την πώληση ασφαλιστικών υπηρεσιών και χρηματοοικονομικών προϊόντων. Στην κατεύθυνση αυτή μάλιστα, έχουν πιστοποιηθεί πάνω από πεντακόσιοι εργαζόμενοι ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι.

Υπάρχει μια εν δυνάμει αγορά γι' αυτές τις κινήσεις ιδιαίτερα σημαντική. Οι 6.500 εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ και στο πλεονέκτημα της προσωπικής τους επαφής με τον ταχυδρόμο".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …