Δήμος στηρίζει τους νέους φοτητές-ΔΩΡΕΑΝ είδη σπιτιού

σ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών οργάνωσης σπιτιού και γραφείου για τους φοιτητές και φοιτήτριες από την επαρχία που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, από την Περιφέρεια Αττική, σε ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων και συνεχίζεται.
Στις εγκαταστάσεις του διαμετακομιστικού κέντρου συλλογής ειδών υλικής συνδρομής της στην Αγία Παρασκευή (άνοδος Μεσογείων 448 και Ευαγγελιστρίας τηλ.: 2132100531) συγκεντρώνονται αλλά και παραδίδονται σε φοιτητές από την επαρχία σειρά ειδών, από τις 9:00 μέχρι και τις 15:00 (είσοδος από Ευαγγελιστρίας).
Πολλά αντικείμενα θα παραδίδονται απευθείας από τους δωρητές στους φοιτητές με την Περιφέρεια να έχει τον ρόλο του συντονιστή.
Ενδεικτικά, παρατίθενται είδη προς συλλογή για τους νέους φοιτητές:
  • Κουζίνα, κατσαρόλες- τηγάνια, μαχαιροπίρουνα
  • Πιάτα - πιατοθήκες, κούπες - ποτήρια, κάδοι απορριμμάτων, πετσέτες
  • Καθιστικό, καναπές, τραπεζάκι σαλονιού, βιβλιοθήκη

Πληροφορίες για το πρόγραμμα: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, τηλ. 213 2100531, 213 2100533, 213 2100534, fax: 210 6084483, e-mail: ant.bta@patt.gov.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …