Ενδοοικογενειακή Βία στο χώρο εργασίας-Έρευνα-Ερωτηματολόγιο(ΕΔΩ)

kakopoihsh582d9c645b77b124290173e65c5346f6

Η ενδοοικογενειακή βία παραμένει ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Για να ρίξει φως σχετικά με την έκταση και τις επιπτώσεις της ενδοοικογενειακής βίας στο χώρο εργασίας, το Τμήμα Ίσων Ευκαιριών στο UNI GLOBAL, έχει συνεργαστεί με τους/τις ερευνητές/ες στο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο, προκειμένου να διενεργήσει την πρώτη διεθνή  έρευνα για το θέμα αυτό.

Για το λόγο αυτό το Μέλος Διοίκησης και Γραμματέας Ισότητας ΟΤΟΕ και Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών UNI-Europa Σοφία Κάντα, απευθύνει έκκληση για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που ζητά η έρευνα, για την ενδοοικογενειακή βία στον εργασιακό χώρο.

"Ζητάμε τη συμβολή όλων των εργαζομένων, ακόμη και εκείνων  που δεν έχουν προσωπικά βιώσει ή γίνει  μάρτυρες ενδοοικογενειακής βίας, γιατί είναι κρίμα να μην υπάρχουν απαντήσεις από τη χώρα μας!", τονίζει συμπληρώνοντας:

"Η έρευνα αυτή αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα για τη βελτίωση των πολιτικών για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ενδοοικογενειακής βίας στο χώρο εργασίας, πολιτικές που να παρέχουν υποστήριξη και βοήθεια για τους εργαζομένους που βιώνουν ενδοοικογενειακή βία.

Η συμμετοχή είναι εθελοντική και ανώνυμη.

Ούτε οι συνδικαλιστικοί σας  εκπρόσωποι, ούτε οι εργοδότες σας θα ξέρουν τη συμμετοχή σας...

Η  έρευνα είναι  στα αγγλικά και για να μάθετε περισσότερα για το τι περιλαμβάνει παρακαλούμε πηγαίνετε στο σύνδεσμο:

https://uwo.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_cRTwUR4Bsohlh9r"


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …