Mετά τις διακοπές ρεύματος έρχονται οι διακοπές υδροδότησης

logariasmos_nerou

Μπροστά στην απειλή της διακοπής νερού βρίσκονται οι κακοπληρωτές και μη ενταγμένοι στην ρύθμιση, οι οποίοι υπάγονται για υδροδότηση στην ΕΥΔΑΠ, καθώς το συνολικό ποσό των οφειλών έχει ξεφύγει, όπως υποστηρίζει  ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Μπενίσης.

Το μέτρο της είσπραξης των λογαριασμών ή της διακοπής της υδροδότησης, δεν αφορά όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, αλλά αυτούς που για δικούς τους λόγους δεν συμμορφώνονται ως προς τις υποχρεώσεις τους προς την Επιχείρηση.

Υπάρχει και η κατηγορία των δημοτών καταναλωτών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στην έγκαιρη καταβολή των λογαριασμών τους και για τους οποίους υπάρχει η μέριμνα της δημοτικής αρχής με ειδικά προγράμματα ρυθμίσεων.

Την ίδια ώρα ο διευθύνων σύμβουλος, με κατηγορηματικό τρόπο απορρίπτει το ενδεχόμενο αυξήσεων στα τιμολόγια, αποδίδοντας το θετικό νέο στην υπό διαβούλευση απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων, με βάση την οποία ενσωματώνεται στο ελληνικό δίκαιο η σχετική κοινοτική οδηγία (ΕΕ 60/2000) και εναρμονίζεται ο τρόπος τιμολόγησης των υπηρεσιών παροχής ύδατος ανά την επικράτεια και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …